Techniky podľa abecedy
Pred časom som sem dala návod ako preniesť fotografiu pomocou lepiacej pásky. Trochu pracný spôsob, ale účinný. Nedávno som videla lepší a tak som znova vyskúšala a to nie len na tvrdý podklad, ale aj na látku. No najviac sa mi páči maselnička s pierkom.
Práve pred chvíľou som objavila na internete (niekto pridal na Facebook) ako jednoducho a pekne nalepiť na fľašku menovku. Zapáčilo sa mi to a pravdaže som hneď vyskúšala. A keďže občas ma chytí múza za nohu, tak som vyskúšala lepiť aj obrázky.
S čokoládou, kokosom aj mandľami: 12x úžasné banánové zákusky. Ideálne na akúkoľvek príležitosť!
Do týchto dobrôt použite banány v najlepšej kondícii, teda skôr než prezrejú a nikto ich už nechce jesť.
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie.
Jedlo ako zážitok: Toto sú podľa odborníkov najlepšie slovenské reštaurácie
Stane sa vám občas, že ste po návšteve reštaurácie sklamaní?
Rôzne chute: 11x vyprážaná ryba v cestíčku, aj to však môže byť zakaždým iné
Ak potrebujete rýchly a chutný obed, toto je dobrá voľba.
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty.
Mohlo by vás zaujímať: