Techniky podľa abecedy
Ktorá z nás by nechcela originálne náušnice, take, aká nemá žiadna iná. Netreba na to mnoho – hlavne stačí dobrý nápad, ktorý nám potom môže viseť na uchu.
Úložných priestorov nie je nikdy dosť. A aby boli aj dobre zorganizované, veci v nich prehľadne uložené a zároveň farebne zaujímavé, môžeme na to využiť netradičné debničky - šuflíčky.
Na potreby na šitie (gombíky, gumičky, ...), či drobnosti do dielne (klince, skrutky, matice, ...) na to všetko sa zídu staré kovové dózy. Môžu sa však využiť aj ako nádoby na perá a ceruzky alebo vonkajšie kochlíky pre izbové rastliny.
Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že výroba šperku z drôtiku je komplikovaná. Stačia však len trošku zručné ruky a všetko sa zdá byť hneď jednoduchšie.
Ak máte doma vášnivých malých kresličov, určite po nich zostávajú neostrúhateľné zvyšky pasteliek. Tak sem s nimi, pripravíme si z nich jednoduchý obrázok.
Ani obyčajný hliníkový kahanček za pár centov nemusí zostať nudný. Dá sa okrášliť tak, že na neho nebudete potrebovať ani svietnik.
Istotne máte doma kopec vecí, ktoré vás už buď omrzeli alebo sa vám od začiatku nepáčili, tak ste ich rovno pichli do škatule s vysačkou “NEPOUŽITEĽNÉ“. Nič však nie je stratené a všetko sa dá vylepšiť, ozvláštniť, obnoviť či zrecyklovať. Na tento účel nie je nič lepšie ako samolepiaca fólia.
Ak vás omrzelo klasická predveľkonočná príprava kraslíc, ponúkame vám rýchly, lacný a jednoduchý postup na prípravu kraslicového kuriatka. Môžete si ich vyrobiť celý kurín – každé inak sfarbené.
Bola by škoda nevyužiť krásnu slimačiu ulitu alebo nejakú inú pôvabnú prírodninu: mušľu, kamienok, vetvičku alebo vysušenú rastlinku.
Samé dobroty: Krtkova torta na plech aj kapustové fliačky. 15 najsledovanejších aprílových videoreceptov
Obľúbený zákusok, slávna torta, ale aj chutné jednoduché jedlá. Navarte a napečte si podľa najlepších videí uplynulého mesiaca.
Už sa červenajú: 3 finty, ktoré využijete počas celej jahodovej sezóny
Prvé slovenské jahody sú tu a tak sa vám nasledujúce týždne určite zídu malé triky, ako ich jednoducho očistiť, rovnomerne nakrájať a skladovať tak, aby vydržali dlhšie.
Vytiahnite zo špajzy: Máte zásoby nasušených húb ešte od leta? Uvarte si z nich voňavé rizoto z jedného hrnca
Kým začnú opäť rásť huby, spravte pre ne miesto v komore.
Na toto zabudnite: 5 vecí, ktoré Taliani pri príprave pizze nikdy nerobia. Ale my áno...
Každý, kto si pečie domácu pizzu má svoje zvyklosti. Nad niektorými z nich by však Taliani pozdvihli obočie.
Keď sú doma vajíčka: Sedliacka, aj z rúry. 9 receptov, ako chutne pripraviť omeletu na raňajky aj na večeru
Vďaka surovinám "čo chladnička dala" môže aj obyčajná vaječná omeleta vypáliť neobyčajne.
Mohlo by vás zaujímať: