Techniky podľa abecedy
Vianocne pohladnice mozete kupit, ale mozete si ich aj vyrobit. Ak sa rozhodnete pre to druhe, tak si budete musiet nakupit rozne pomocky, najst nejaky vzor, alebo pouzit vlastnu fantaziu. Nebudete to robit kvoli uspore, material je dost drahy, ale kvoli poteseniu svojmu a poteseniu toho, kto vas pozdrav dostane.
Bola som po operácii, mama s bratom sa išli korčuľovať a ja som sa nudila. Keďže rada Ovyrábam a maľujem, tak ma napadlo spraviť si twister.
..blizi sa 8. marec a taketo tabulky budem robit s detmi, ktore pridu k dcere na oslavu...tato je vzor...
...takuto knihu sme robili na rucnych pracach tu v kniznici...bola Noc knihy a kniznica bola otvorena do 01.00h rano..:) my sme robili knihu...a kedze su o chvilu sviatky , tak teraz som ich zacala robit, lebo ich podarujem...mozno sa este niekto prida...
Nepečená a nejedlá. Nikto si na nej nepochutná, ale verím, že radosť spraviť dokáže. Podobné torty som už kedysi robila. Dnes ma požiadali, aby som vyrobila ďalšiu, bude slúžiť ako svadobný dar. Robila som ju spoločne s dcérou, trvalo nám to pol dňa (lebo popri inej práci), ale myslím si, že to stálo za to.
S čokoládou, kokosom aj mandľami: 12x úžasné banánové zákusky. Ideálne na akúkoľvek príležitosť!
Do týchto dobrôt použite banány v najlepšej kondícii, teda skôr než prezrejú a nikto ich už nechce jesť.
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie.
Jedlo ako zážitok: Toto sú podľa odborníkov najlepšie slovenské reštaurácie
Stane sa vám občas, že ste po návšteve reštaurácie sklamaní?
Rôzne chute: 11x vyprážaná ryba v cestíčku, aj to však môže byť zakaždým iné
Ak potrebujete rýchly a chutný obed, toto je dobrá voľba.
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty.