Techniky podľa abecedy
Vianočné pohľadnice (fotopostup) Vaše Vianocne pohladnice mozete kupit, ale mozete si ich aj vyrobit. Ak sa rozhodnete pre to druhe, tak si budete musiet nakupit rozne pomocky, najst nejaky vzor, alebo pouzit vlastnu fantaziu. Nebudete to robit kvoli uspore, material je dost drahy, ale kvoli poteseniu svojmu a poteseniu toho, kto vas pozdrav dostane.
Ako si vyrobiť hru TWISTER Vaše Bola som po operácii, mama s bratom sa išli korčuľovať a ja som sa nudila. Keďže rada Ovyrábam a maľujem, tak ma napadlo spraviť si twister.
Tabuľka do kuchyne (fotopostup) Vaše ..blizi sa 8. marec a taketo tabulky budem robit s detmi, ktore pridu k dcere na oslavu...tato je vzor...
Spomienková kniha - ručná práca (fotopostup) Vaše ...takuto knihu sme robili na rucnych pracach tu v kniznici...bola Noc knihy a kniznica bola otvorena do 01.00h rano..:) my sme robili knihu...a kedze su o chvilu sviatky , tak teraz som ich zacala robit, lebo ich podarujem...mozno sa este niekto prida...
Svadobná torta nepečená (fotopostup) Vaše Nepečená a nejedlá. Nikto si na nej nepochutná, ale verím, že radosť spraviť dokáže. Podobné torty som už kedysi robila. Dnes ma požiadali, aby som vyrobila ďalšiu, bude slúžiť ako svadobný dar. Robila som ju spoločne s dcérou, trvalo nám to pol dňa (lebo popri inej práci), ale myslím si, že to stálo za to.
Fastfood za totality: Na toto sme pred revolúciou chodili do mliečnych barov a lahôdok. Starší si pamätajú, mladší neuveria
Kým dnes sú v kurze celosvetové siete prevádzok s rýchlym občerstvením, foodtracky a špecializované bistrá, pred nežnou revolúciou boli našimi gastroikonami mliečne bary
13x mleté rezne: Variácie so syrom, zeleninou aj smotanou. A aj recept od svokry so zaujímavou vychytávkou
Čaro mletých rezňov je v tom, že ich môžete vylepšiť rôznymi ďalšími surovinami, čo sa pri klasických rezňoch nedá.
Bez škrupinky: 13 receptov na orechové koláče. Tradičné, aj o akých ste ešte nepočuli
Vlašské orechy sú nielen zdravé, ale aj ohromne chutné. A v koláčoch dvojnásobne!
Moderátorka Simona Frantová: Šéfkuchári sa pousmejú nad tým, ako ich dirigujem
Autorka televíznych relácií Chutné Slovensko a Tajomstvá Slovenska sa pri svojej práci naučila variť tatarčane pirohy, piecť langoše či údiť rybu.
10x šúľance naslano: S kapustou, bryndzou, mäsom, so slaninou alebo syrom. Otestujte, s čím budú najchutnejšie!
Šúľance naslano ponúkajú oveľa viac chuťových možností ako tie sladké.