Maľovanie


Maľovanie - návody a postupy

«1...3 4 »
Bylinky Bylinky Vaše

zber,sušenie a uskladnenie

Originálny hrnček Originálny hrnček Vaše

V tomto návode vám prinášame nápad na originálny darček. Pomocou špeciálnych fixiek na sklo a porcelán môžete vytvoriť rôzne nápisy a obrázky na hrnčeku alebo pohári.

Mramorové veľkonočné vajíčka Mramorové veľkonočné vajíčka Vaše

Takéto vajíčka u nás tradujú po generáciách

Orchidea na drôtiku (fotopostup) Orchidea na drôtiku (fotopostup) Vaše

Túto orchideu som robila pre svokru ku dňu matiek.

Vajcia v obväze (fotopostup) Vajcia v obväze (fotopostup) Vaše

Rýchle a jednoducho

Skrášľovanie stien pomocou šablóny Skrášľovanie stien pomocou šablóny Vaše

Pestré steny, namaľované s fantáziou, zdôrazňujú individualitu každého bytu. Sú rôzne techniky ako napríklad, pomocou šablóny, špongie, pečiatok, nálepiek alebo iných dekoratívnych prvkov.

Tip na výrobu obrazu Tip na výrobu obrazu Vaše

S týmto tipom na výrobu obrazu sa podelila so mnou „Art Jane“, ktorá určite sa neskôr s nami podelí o ďalšie svoje výtvory. Na potešenie blízkych môžeme vytvoriť abstraktný obraz akýchkoľvek rozmerov.

«1...3 4 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: