Materiál


Materiál - návody a postupy

«1...23 24 »
Nevšedné kahančeky Nevšedné kahančeky Vaše

Ani obyčajný hliníkový kahanček za pár centov nemusí zostať nudný. Dá sa okrášliť tak, že na neho nebudete potrebovať ani svietnik.

Fejsliftované dekoratívne a úžitkové predmety Fejsliftované dekoratívne a úžitkové predmety Vaše

Istotne máte doma kopec vecí, ktoré vás už buď omrzeli alebo sa vám od začiatku nepáčili, tak ste ich rovno pichli do škatule s vysačkou “NEPOUŽITEĽNÉ“. Nič však nie je stratené a všetko sa dá vylepšiť, ozvláštniť, obnoviť či zrecyklovať. Na tento účel nie je nič lepšie ako samolepiaca fólia.

Menovky na darčeky Menovky na darčeky Vaše

Dajú sa využiť nielen na Vianoce.

Obrázok so slimákom Obrázok so slimákom Vaše

Bola by škoda nevyužiť krásnu slimačiu ulitu alebo nejakú inú pôvabnú prírodninu: mušľu, kamienok, vetvičku alebo vysušenú rastlinku.

«1...23 24 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Kuriózne názvy, ale dobré recepty: Kurník, trasorítka, rohožka, mravenisko aj smetisko. Toto nie je 1. apríl, všetky sa dajú zjesť!
Takto to vyzerá, keď sa básnické črevo prejaví aj v kuchyni.

Bez umelých prísad: 8 spôsobov, ako si urobiť puding aj bez pudingového prášku
Máte chuť na puding, ale doma niet ani stopy po pudingovom prášku alebo jednoducho nechcete používať polotovar s arómami a farbivami?

Chutné inšpirácie: Polievky, mäso aj cestovinové rýchlovky. Vyberajte z našej ponuky, čo variť tento týždeň
Potrebujete nachystať niečo dobré na obed alebo rýchle na večeru? V týchto receptoch nájdete východisko.

Voňavá dobrota: 12x ražniči, perfektný obed z rúry. Stačí len ponapichovať a upiecť
Klasické ražniči, to je mäso, klobáska, slanina a cibuľa. Môžete ho doplniť aj nejakou tou zeleninkou alebo zemiakmi a o chutný obed bude postarané.

Zelený prášok: Ako si správne pripraviť matcha čaj a ďalšie tipy na jeho využitie v kuchyni. Hodí sa aj do dezertov!
Zelený matcha prášok prepožičia výraznú farbu a zaujímavú chuť nielen nápojom, ale využijete ho aj pri pečení.


Mohlo by vás zaujímať: