Materiály podľa abecedy
Návod na trendy náhrdelník s príveskom hviezda. Prívesok je vyrobený z Pardo hmoty, ktorá je mäkká a ľahko sa s ňou pracuje. Aby výsledok bol ideálny a trvácny je potrebné ho zapiecť v rúre.
Ktorá z nás by nechcela originálne náušnice, take, aká nemá žiadna iná. Netreba na to mnoho – hlavne stačí dobrý nápad, ktorý nám potom môže viseť na uchu.
Praktické riešenie: 6x jablká v pohári. Tieto domáce zásoby oceníte pri pečení koláčov celú zimu
Na štrúdle, pité, zákusky či do žemľovky, mať doma poruke sterilizované jablká, je skvelá vec.
Pozor, nezamieňať: Fondán alebo marcipán? Ktorý je na pečenie a ktorý len na zdobenie?
Torty zdobené marcipánom či potiahnuté fondánom sa tešia veľkej obľube. Viete však, kde sa ktorá hmota hodí, aby bol výsledok chutný aj krásny?
Keď si nazbierate: 9x hubové fašírky, voňavé, chutné a len za pár drobných
Už je u vás húb ako po daždi? Spravte si z nich fašírky, na ich prípravu nepotrebujete nič svetoborné.
To je otázka: Treba zeleninu z konzervy premývať, alebo môže ísť rovno do hrnca?
Ak vás pravidelne máta táto dilema, dnes vám ju pomôžeme rozlúsknuť.
Septembrové topky: Najviac ľudí prilákala vôňa škorice a cesto len z troch surovín. Toto sú najlepšie recepty uplynulého mesiaca
Jabĺčka, slivky, mak, zemiaková placka, sýta polievka...