Smalt


Návody na smalt:

Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Plusy a mínusy: Je dobré v horúcich dňoch jesť pikantné jedlá? Toto urobia s vaším telom
Tiež vás po konzumácii štipľavého pokrmu obleje pot? A je to dobre alebo zle?

Pečenie na víkend: Strúhaný, cheesecake, roláda aj rezy ako obláčik. 10 božských koláčov a zákuskov s malinami
Kým vychladnú, bude to na nevydržanie, ale odmena za to trápenie bude excelentná.

Nešmarte ho hneď do koša: 6 dôvodov, prečo nevyhadzovať obal z masla. Pozrite sa, ako vám ešte pomôže v kuchyni
Vždy na ňom zostanú nejaké zvyšky masla a tie môžete perfektne využiť.

Bez mäsa: Ragú, ktoré sa nerobí hodiny? Uvarte ho z húb, zeleniny či strukovín, pridajte fajnovú prílohu a obed bude TOP
Klasické mäsové ragú treba dlho dusiť, pri týchto vám nič také nehrozí. A rozhodne to nie sú žiadne nudné jedlá...

Bude vždy poruke: 4 kroky, ktoré zaistia, že mrazený karfiol bude chutiť ako čerstvý
Nespotrebovali ste celú hlávku karfiolu a chystáte sa zvyšok zamraziť? Aby ste čo najlepšie zachovali jeho kvalitu, mali by ste dodržať niekoľko zásad.


Mohlo by vás zaujímať: