Materiály podľa abecedy
Za málo peňazí: Čo jednoduché navariť? Spravte fučku, starodávne sedliacke jedlo zo zemiakov, ktoré bude chutiť aj dnes
Naši predkovia si na fučku vystačili len so zemiakmi, múkou, cibuľou a trochou masti. Komu sa to máli, na prilepšenie môže pridať slaninku či kapustu.
Dobré z prírody: 10 rastliniek, ktoré považujeme za burinu a pritom ich smelo môžeme jesť
Chutný šalát plný vitamínov sa dá vyskladať aj z toho, čo vám rastie pár krokov za domom. Hlavne teraz na jar môžete niektoré mladé rastlinky zakomponovať do svojho jedálnička.
Štart do dňa: 12x ovsené vločky na raňajky. Na obyčajné, zaliate mliekom či primiešané do jogurtu, hneď zabudnete
Ak sú ovsené vločky pravidelnou súčasťou vašich raňajok, tieto recepty budú pre vás darom z nebies.
Majte prehľad: Manuál jarného upratovania špajzy. Čím začať, čo kam položiť a ako rýchlo spotrebovať
Ruku na srdce, do veľkého čistenia a triedenia potravín sa nám až tak často nechce.
Jarné varenie: 10x kaleráb v hlavnej úlohe. Vyprážaný, zapekaný, plnený, v polievke aj v prívarku
Jedna z prvých čerstvých jarných zelenín v sebe skrýva oveľa viac možností, než len zahryznúť sa do nej. Vyskúšajte tieto nápadité jedlá z kalerábu.