Materiály podľa abecedy
Návod na trendy náhrdelník s príveskom hviezda. Prívesok je vyrobený z Pardo hmoty, ktorá je mäkká a ľahko sa s ňou pracuje. Aby výsledok bol ideálny a trvácny je potrebné ho zapiecť v rúre.
Ktorá z nás by nechcela originálne náušnice, take, aká nemá žiadna iná. Netreba na to mnoho – hlavne stačí dobrý nápad, ktorý nám potom môže viseť na uchu.
Víkendové pečenie: 12 receptov na výborné jablkové koláče. Tieto budú chutiť celej rodine
Užite si jeden z našich najobľúbenejších druhov ovocia. Tento víkend patrí jabĺčkam. Už viete, čo si z nich upečiete?
Tekvicový olej: Nie je len do šalátu, dajte mu väčší priestor – od polievok až po dezerty
Sýta farba, oriešková aróma a jemná zamatová chuť robia z neho malý kulinársky poklad.
Bedľa jedlá: Výborné tipy na večeru, aj chuťovky do komory
Ak sa vaša víkendová prechádza v lese skončí plným košíkom bedlí, už budete vedieť, čo s nimi.
Úplne iný level: 11 originálnych nápadov, čo môžete dať na polievku namiesto krutónov
Chlebové krutóny už nikoho neprekvapia. Skúste nové spôsoby, ako urobiť z obyčajnej polievky gurmánsky zážitok.
Zaváraná cvikla: Klasika, s chrenom, s jablkami, aj ako šalát. Všetky variácie vám zachutia
Urobte si na zimu zásoby obľúbenej zdravej prílohy, vychutnáte si ju k francúzskym zemiakom aj k rezňu.