Materiály podľa abecedy
Prívesok hviezda z Pardo hmoty Vaše Návod na trendy náhrdelník s príveskom hviezda. Prívesok je vyrobený z Pardo hmoty, ktorá je mäkká a ľahko sa s ňou pracuje. Aby výsledok bol ideálny a trvácny je potrebné ho zapiecť v rúre.
Náušnice z Fimo hmoty Vaše Ktorá z nás by nechcela originálne náušnice, take, aká nemá žiadna iná. Netreba na to mnoho – hlavne stačí dobrý nápad, ktorý nám potom môže viseť na uchu.
Najťažšie je hľadanie pravdy vo víne. Vladimír Mrva o tom, čo potrebuje vinársky svet a prečo je najlepšie ochutnať víno v pivnici
Víno Mrva&Stanko sa vynorilo na vinárskej scéne 90. rokov náhle, nečakane a okamžite upútalo pozornosť. Ľahké vína so sviežou vôňou a mnohorakých chutí sa stali manifestom novej vinárskej vlny, ktorá dala definitívne zbohom polstoročie trvajúcemu obdobiu ťažkých alkoholických vín. Vladimír Mrva rozpráva, ako sa obhajuje postavenie hľadača nových a či skôr pravých podôb vína.
Bohatý koláč: 11 receptov na biskupský chlebíček
Sladučký, plný kandizovaného alebo sušeného ovocia a orechov je tradičným symbolom hojnosti, ktorá k Vianociam patrí.
Kráľovné vianočného pečenia: Prečo sa v decembri všetko točí okolo vanilky a škorice?
Aj ten najjednoduchší recept zrazu chutí luxusne, keď dostane štipku škorice alebo zrniečka pravej vanilky.
Americkí vinári nepoznajú sviatok ani piatok. Zavreté majú len 25. decembra
Predaj vína rozhoduje o bytí a nebytí vinárstva, jedno či slovenského, rakúskeho, alebo kalifornského. "Od najlepších vinárov sveta sa musíme učiť, ako lepšie predávať víno. Vidíme, že vzájomne spolupracujú na podujatiach, ktoré pomáhajú všetkým predať víno," všíma si Jaroslava Kaňuchová Pátková, výkonná riaditeľka Zväzu vinohradníkov a vinárov Slovenska.
TOP rebríček: 15 najlepších novembrových videí, to je predzvesť Vianoc aj recepty na všedné dni
Drobné pečivo na vianočný stôl, víkendové koláče, sviatočné zákusky aj výborné večere.