Materiály podľa abecedy
Skúste a neobanujete: Top recepty, ktoré zabodovali na Vareche minulé Vianoce. Dobrá inšpirácia, keď neviete, čo na sviatky upiecť
Možno máte stály vianočný repertoár, ale nikdy nie je na škodu pozrieť sa, čo a ako pečú iní.
Nie je to veda: Mäsové guľky aj pre nováčikov. 5 tipov, s ktorými sa podaria každému
Aj keď v kuchyni len začínate, s našou pomocou si na meatballs môžete bez problémov trúfnuť.
Víno v pohári nedávno uplynulého času
Uplynulo tridsaťpäť rokov od novembra 1989, keď sa na Slovensku začala písať najnovšia z vinárskych kapitol. V ére moderného vinohradníctva je výnimočná, lebo víno sa stalo jedným z výrazných identifikačných znakov novej krajiny v strednej Európe. Už to nebolo víno z Uhorska ani z Československa, ale víno upriamujúce pozornosť na krajinu s pozoruhodnými prírodnými podmienkami a talentovanými vinármi - víno zo Slovenska.
11x makový koláč: Sviatočná štóla, pité aj opité a nezabudli sme ani na rýchlovky pre lenivé gazdinky
Upečte si na víkend koláč plný zdravých semienok, ktoré vám dodajú extra dávku vápnika.
Nie je to jedno: Vianočné pečenie bez vanilky? To by nešlo. Viete však, kedy použiť struk, prášok, extrakt alebo pastu?
Jednu z najpopulárnejších príchutí nájdeme v obchodoch vo viacerých formách. A každá z nich má svoje špecifické vlastnosti, ktorú určujú, na čo je vhodné ju použiť.