Materiály podľa abecedy
Zelený štvrtok: 10x špenátový prívarok. Jarná klasika s volským okom, žemľou vo vajci, ale aj s výbornými fašírkami
Týchto receptov sa nemusia báť ani tí, ktorým pôst veľa nehovorí. Prívarok zo špenátu sa totiž dá urobiť aj podávať rôzne.
Pestré farby a lahodná chuť: 9x vajíčková tlačenka, chuťovka ako stvorená na veľkonočné pohostenie
Spravte si na sviatky skvelú slanú lahôdku, ktorá bude ozdobou každého stola a poteší jazýčky všetkých hostí aj šibačov.
Nie je to len tak: Chcete v recepte vymeniť cukor za med? Toto by ste mali vedieť skôr, než začnete piecť
Má špecifickú chuť aj vôňu a tak dokáže zmeniť aj obyčajný koláč na niečo výnimočné. Med sa však pri pečení správa inak ako cukor.
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
Možno nemusíte vypekať desať druhov koláčov, skúste tentokrát staviť na jednu dobrú tortu.
Strúhaný chren: Prevetrá nosy aj slzné kanáliky, ale len s ním dostanú vaše lahôdky tie správne grády!
Chren dodá ostrý temperament mnohým veľkonočný pochúťkam.