Materiály podľa abecedy
Pomaly prichádza čas zabaliť darčeky. Pre Vašu inšpiráciu a sme pripravili 6 nápadov pre najmilšie vianočné balíčky!
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Zo špeciálneho krepového papiera je možné vyrobiť aj kvety. Ako na to, sa pozrite vo videonávode.
Toto bol spontánny chvíľkový nápad keď som vyraďovala menšiu panvicu, ktorá už neslúžila svojmu účelu - skrsla mi v hlave myšlienka vyskúšať servítkovú techniku aj na tomto kúsku riadu.
Z papiera sa veľmi jednoducho dá vyrobiť košík. Ako na to? Pozrite si návod.
Kytice nemusia byť len zo živých kvetov, ale aj z papiera. Pozrite si ako vyrobiť papierovú kvetinku technikou origami. Kvetiny môžete naaranžovať do dekoračných krabičiek a krásny darček je na svete.
Takúto dózičku som podarovala babke k 70-tke. Jej príprava je jednoduchá a originálna, navyše do tejto dózy môžete zabaliť čokoľvek, čo má Váš oslávenec rád. :)
Tieto veľkonočné vajíčka majú jednoduchú "výrobu", zvládnu ju aj šikovné deti.
Niekoľko rokov nazad som priesady sadila do umelých kelímkov. Najnovšie som skúsila takto do novín. Rastlinka sa zakorení a zasadiť môžem aj s novinami, ktoré sa v zemi rozložia.
Celý postup výroby menoviek nájdete vo videu. Priamo v popisku YouTube videa si môžete stiahnuť jednotlivé komponenty na tvorbu menoviek. Nechýba ani šablóna s presnými rozmermi, ktorá Vám uľahčí prácu.
Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...
Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.
Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.
Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.
Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.
Mohlo by vás zaujímať: