Účel použitia
Zdobenie mini medovníkových domčekov. Jeden z nich je vo forme sušienky, ktorou si môžete ozdobiť šálku a vytvoriť tak netradičnú dekoráciu. Hrnčekový recept na medovníkové cesto, nájdete priamo v popisku YouTube videa.
Zdobenie medovníkov s použitím polevy a folklórneho vzoru. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Zdobenie medovníkov s použitím kreatívnej techniky Richelieu. Recept na cesto, sneh a polevu, nájdete v popisku YouTube videa.
Pomaly prichádza čas zabaliť darčeky. Pre Vašu inšpiráciu a sme pripravili 6 nápadov pre najmilšie vianočné balíčky!
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Anjel z jesenných tráv a ozdobného cesnaku, ktorý sa s radosťou zhostí úlohy nevšednej dekorácie, ale predovšetkým bude držať ochranné krídla nad čarom jesene a Vašou kreativitou.
Nerada kupujem zbytočné veci, tak som sa rozhodla kúpiť iba jeden - dva základné komponenty a zvyšok dolaďujem podľa sezóny.
Polystyrénový kužeľ je skvelý pomocník aj pri výrobe vianočného stromčeka. Ukážeme vám to aj v tomto videonávode.
Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Tento originálny luster si môžete vytvoriť aj zo starej háčkovanej dečky po Vašej babičke a Váš byt alebo chata bude dýchať spomienkami. Luster môžete kedykoľvek vyprať a opäť ho krásne vyškrobiť vodným sklom.
Advent mám veľmi rada. Všade hrajú vianočné pesničky, začínam piecť vianočné koláče a snažím sa nestresovať kvôli darčekom. Aby ste toho stresu v adventnom období mali menej, tak už teraz prinášam návod na adventný veniec. A nie jeden, ale rovno dva.
Tentokrát som pre vás pripravila kvetinový romantický veniec, ktorý sa nedáva na dvere ale zavesí sa na plafón. Výroba je jednoduchá a efekt posúďte sami.
Kysnutý, krehký aj nadýchaný: 10 receptov na tie najchutnejšie čučoriedkové koláče
Samotné čučoriedky sa dajú jesť po hrstiach, ale nabažiť sa ich nebudete vedieť ani v týchto fantastických koláčoch.
Zužitkujte všetko: Aj karfiolové listy sa dajú jesť. Čo si z nich môžete pripraviť?
Kým s hlavičkou karfiolu si v kuchyni poradiť vieme, jeho zelené listy zostávajú na ocot.
Zdravie z prírody: Domáce produkty z plodov čiernej bazy. Uvarte si lekvár, sirup či likér
Kým na začiatku leta sme zbierali kvety bazy, na jeho záver si môžeme užiť jej plody.
Srbské rebierko, obrátené rezne aj slovenský hrebeň: 11 tipov, čo navariť z bravčového karé
Pozerá na vás z chladničky bravčové karé? Toto sú výborné inšpirácie na fajnový obed, ktorý bude chutiť celej rodine.
Cukrárka Petra Tóthová: V lete rúru nezapínam
S porotkyňou šou Pečie celé Slovensko sme sa porozprávali o jej odvahe skúšať nové veci, o pečení, záhradke, a dokonca aj o tom, ako pre svojho synčeka založila chov sliepok.
Mohlo by vás zaujímať: