Účel použitia
Vytvorte si veľkonočný veniec. Stačí vám polystyrénový veniec a rôzne vajíčka. Výroba je jednoduchá.
Anjel z jesenných tráv a ozdobného cesnaku, ktorý sa s radosťou zhostí úlohy nevšednej dekorácie, ale predovšetkým bude držať ochranné krídla nad čarom jesene a Vašou kreativitou.
Jesenný veniec na dvere, ktorý svojou farebnosťou poteší každú návštevu. Nájdi svoj kreatívny svet s YouTube kanálom ikitka. Celý návod nájdete priamo vo videu.
Polystyrénový kužeľ je skvelý pomocník aj pri výrobe vianočného stromčeka. Ukážeme vám to aj v tomto videonávode.
Makramé je špeciálna technika, kedy z obyčajného uzla vzniknú originálne dekorácie. Takto je možné vyrobiť aj veniec na dvere.
Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Tento originálny luster si môžete vytvoriť aj zo starej háčkovanej dečky po Vašej babičke a Váš byt alebo chata bude dýchať spomienkami. Luster môžete kedykoľvek vyprať a opäť ho krásne vyškrobiť vodným sklom.
Tentokrát som pre vás pripravila kvetinový romantický veniec, ktorý sa nedáva na dvere ale zavesí sa na plafón. Výroba je jednoduchá a efekt posúďte sami.
Poznáte filc? Skvelý materiál na výrobu rôznych dekorácií a dokonca aj kvetiniek. Pozrite si videonávod na veniec.
Inšpirujte sa návodom na drevené srdiečko, ktoré môžete umiestniť na vchodové dvere. Na drevo je použitá technika decoupage s ryžovým papierom a nápis je vytvorený špeciálnou fóliou.
Tento dekoračný stromček je vyhotovený z kvietkov, ktoré nie sú kúpené, ale každý je výsledkom práce mojich rúk. Na jeho vytvorenie som použila dekoračný materiál foamiran a sklenený pohár na vysokej stopke. Stromček je variabilný, pod kalich pohára môžeme vložiť malú dekoráciu podľa ročného obdobia alebo sviatkov, či suvenír z dovolenky a tak ho aktuálne meniť. Pohár môžeme nahradiť napr. aj šálkou.
Voňavé a sýte: 13 receptov na jedlá, v ktorých excelujú hríby
Hubárska sezóna je tu a s ňou chutné dobroty z čerstvých suchohríbov či dubákov.
Cesto s droždím: Najlepšie kysne v teple, ale dokáže to aj v chladničke. A vaše koláče to môže zachrániť...
Stáva sa to. Cesto zamiesené a vy musíte náhle odísť.
Kysnutý, krehký aj nadýchaný: 10 receptov na tie najchutnejšie čučoriedkové koláče
Samotné čučoriedky sa dajú jesť po hrstiach, ale nabažiť sa ich nebudete vedieť ani v týchto fantastických koláčoch.
Zužitkujte všetko: Aj karfiolové listy sa dajú jesť. Čo si z nich môžete pripraviť?
Kým s hlavičkou karfiolu si v kuchyni poradiť vieme, jeho zelené listy zostávajú na ocot.
Zdravie z prírody: Domáce produkty z plodov čiernej bazy. Uvarte si lekvár, sirup či likér
Kým na začiatku leta sme zbierali kvety bazy, na jeho záver si môžeme užiť jej plody.