Účel použitia
Tento nápad ma zaujal na internete tak som to vyskúšala. Pripravujem si ho na Vianoce napr.: na záclony , na stromček , a hoc kde do interiéru.
Nápad pochádza z mojej hlavy , rada si skrášľujem domov aj rodine a známym. Pripravujem takéto venčeky na Vianoce , Veľkú noc , Jar , celoročný
Takéto dekorácie robím už niekoľko rokov. Podobný nápad s nejakými obmenami bol raz v časopise Dorka a to ma inšpirovalo, aby som si niečo podobné vytvorila. Mám rada dekorácie, ktoré sú jednoduchšie, menej nablýskané a tradičné.
Mám rada pekné a praktické veci. Ak sú recyklované a ľahko zhotoviteľné, majú u mňa ďalšie body k dobru. Nápad z Fb ma nadchol natoľko, že pri jeho realizácii som urobila aj pár fotiek, aby som sa s ním podelila aj tu.
Tento návod som raz vymyslela preto, lebo som mala veľa pomletých orechov :) Je aj na mojom blogu :) BLOG: http://blogbysasa.blogspot.sk/
Tento obrázok som si vytvorila k letnej morskej výzdobe. Je zavesený na dverách pod menovkou. Obrázok si vždy prispôsobím výzdobe k danému ročnému obdobiu.
Už dlšie ma lákalo urobiť veniec z obilných klasov. Veď prečo by sme nemohli mať ozdobený byt či dvere i v letných mesiacoch, keď nám príroda ponúka toľko možností.
Starým nábytkom vdychujem nový život, a v tomto postupe Vám ukážem ako zrenovovať komodu.
Špagát a vrecovina - prírodné materiály už dlho patria k mojim obľúbeným materiálom na dekorácie a aranžovanie.
Pekný deň,chcem ukázať ,ako som si vymnožila juku z darovanej .Rozmýšľala som dosť dlho a podarilo sa.Som veľmi rada pretože mám rada izbové kvety aj v záhradke.Toto je môj úspech a som šťastna.
Jednoduchý a rýchly spôsob na jarnú či veľkonočnú výzdobu - obrázky "dekupáž".
Tento nápad je môj oblúbený pretože je jednoduchý a veľmi pekný. Určite ho skúste. :) PS:ospravedlňujem sa za zlú kvalitu fotiek :(
Teraz keď sa blížia Vianoce som triedila ozdoby,po uvažovani či vyhodiť staré už nepotrebné ozdôbky som vyriešila ich použiť.Budu darčeky pod stromček,ale potešim sa aj ja.
Chcela som vytvoriť vianočnú dekoráciu, ktorá bude nielen vkusná, ale aj voňavá, dúfam, že sa mi to podarilo, môžete posúdiť :)
S týmto nápadom som začala sama, už zopár ľuďom som poradila ako mať vždy nový krásny kvet, ktorý v obchodoch stojí dosť eur. Mať doma všetko, čo potrebujem nie je problém. Tak po namnožení môžem aj darovať.
Príroda nás inšpirujeme svojimi farbami a tak prečo nevyužiť jej jesenné plody k oživeniu našich domov. Ja som sa nechala inšpirovať gaštanmi a šípkami.
Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.
Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.
Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.
Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.