Pre zdravie


Návody pre zdravie:

«1 2 »
Droždie - prírodná kozmetika Droždie - prírodná kozmetika Vaše

Droždie je jedným z najbohatších organických prameňov prirodzených vitamínov. Potravinárske droždie nie je nič iné, ako jedna z najstarších foriem života na tejto planéte. Tvoria ho živé zlisované kvasinky Saccharomyces cerevisiae, čo sú vlastne miniatúrne jednobunkové huby, tvaru vajíčka. Droždie a najmä pivné kvasnice obsahujú vitamíny B skupiny- B1, B2, B6, B12 , minerály : zinok, draslík, sodík, železo, fosfor, mangán a dôležité aminokyseliny.

Nápad bez obrázku Ako využiť škoricu Vaše

@kuchticka sa nedávno pýtala v ktoromsi nápade, ako využiť škoricu. Nuž, takto ju využívam ja, možno niekoho inšpirujem :-)

Nápad bez obrázku Doba a teplota sterilizácie - Zelenina Vaše

Sterilizovaná zelenina je druhým výrobkom po kompótoch, ktorú si doma radi pripravujeme. Niektoré druhy zeleniny sú veľmi obľúbenou pochúťkou na domáce konzervovanie. Preto vám ponúkam ďalšie rady ako tieto výrobky správne sterilizovať, aby sme sa vyhli možným chybám a mali z našej práce radosť a najmä pri konzumácii pôžitok.

Nápad bez obrázku Doba a teplota sterilizácie - Kompóty Vaše

Sezóna je v plnom prúde,tak sa chcem s vami podeliť s radou ako dlho sterilizovať kompóty včetne sterilizačnej teploty. Vychádzam z overených technologických postupov z výroby ako aj z vlastnej praxe.

Bylinky Bylinky Vaše

zber,sušenie a uskladnenie

«1 2 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Zelená radosť: Čerstvý hrášok je tu! 10 jedál, v ktorých vám bude určite chutiť
Na trhu sa už usmievajú hráškové struky.

Kde sa dobre najesť: Sú slovenské reštaurácie svetové? Slávny bedeker tvrdí, že áno
Renomovaný gastronomický sprievodca reštauráciami vyhodnotil najlepšie reštaurácie u nás. Ktoré to sú?

Značku Hubert pozná celé Slovensko. Ako sa víno stalo strojom času a národným pokladom?
Hubert, šumivé víno pamätajúce rozkvet aj úpadok Rakúsko-Uhorska, staršie ako Československo a jeden zo symbolov súčasného Slovenska, oslavuje 200-ročnicu.

Sladký obed: 12 receptov na tvarohové knedličky. Aj s tipom, ako ich robí herečka Hana Gregorová
Plnené ovocím, džemom alebo úplne jednoducho len posypané opraženou strúhankou a preliate maslom.

Tajomný názov, jednoduchá príprava: Máte radi vyprážané jedlá? Potom skúste tempuru, to nadýchané cestíčko vás dostane
Urobte namiesto klasického trojobalu cestíčko, ktoré preslávilo Japonsko po celom svete.


Mohlo by vás zaujímať: