Pre zdravie


Návody pre zdravie:

«1 2 »
Droždie - prírodná kozmetika Droždie - prírodná kozmetika Vaše

Droždie je jedným z najbohatších organických prameňov prirodzených vitamínov. Potravinárske droždie nie je nič iné, ako jedna z najstarších foriem života na tejto planéte. Tvoria ho živé zlisované kvasinky Saccharomyces cerevisiae, čo sú vlastne miniatúrne jednobunkové huby, tvaru vajíčka. Droždie a najmä pivné kvasnice obsahujú vitamíny B skupiny- B1, B2, B6, B12 , minerály : zinok, draslík, sodík, železo, fosfor, mangán a dôležité aminokyseliny.

Nápad bez obrázku Ako využiť škoricu Vaše

@kuchticka sa nedávno pýtala v ktoromsi nápade, ako využiť škoricu. Nuž, takto ju využívam ja, možno niekoho inšpirujem :-)

Nápad bez obrázku Doba a teplota sterilizácie - Zelenina Vaše

Sterilizovaná zelenina je druhým výrobkom po kompótoch, ktorú si doma radi pripravujeme. Niektoré druhy zeleniny sú veľmi obľúbenou pochúťkou na domáce konzervovanie. Preto vám ponúkam ďalšie rady ako tieto výrobky správne sterilizovať, aby sme sa vyhli možným chybám a mali z našej práce radosť a najmä pri konzumácii pôžitok.

Nápad bez obrázku Doba a teplota sterilizácie - Kompóty Vaše

Sezóna je v plnom prúde,tak sa chcem s vami podeliť s radou ako dlho sterilizovať kompóty včetne sterilizačnej teploty. Vychádzam z overených technologických postupov z výroby ako aj z vlastnej praxe.

Bylinky Bylinky Vaše

zber,sušenie a uskladnenie

«1 2 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Základ rovnaký a predsa vždy iné: Hľadáte inšpiráciu na rýchly nedeľný obed? Stavte na vyprážané kuracie prsia v cestíčku
Žiadna babračka s trojobalom, dnes bude to rýchlovka.

Lepšie ako nič: 10 byliniek do kuchyne a ako si poradiť, keď vám niektorá chýba
Narazili ste v recepte na bylinku, ktorú nemáte? Môžete ju nahradiť inou.

Víkendové pečenie: 12 receptov na výborné jablkové koláče. Tieto budú chutiť celej rodine
Užite si jeden z našich najobľúbenejších druhov ovocia. Tento víkend patrí jabĺčkam. Už viete, čo si z nich upečiete?

Tekvicový olej: Nie je len do šalátu, dajte mu väčší priestor – od polievok až po dezerty
Sýta farba, oriešková aróma a jemná zamatová chuť robia z neho malý kulinársky poklad.

Bedľa jedlá: Výborné tipy na večeru, aj chuťovky do komory
Ak sa vaša víkendová prechádza v lese skončí plným košíkom bedlí, už budete vedieť, čo s nimi.


Mohlo by vás zaujímať: