Materiály podľa abecedy
Vytvorte si spolu so mnou rozkvitnutý veľkonočný veniec. Použila som prútený veniec, zelené vetvičky, sedmokrásky, plastové vajíčka a zajačika.
Veľká noc je až v druhej polovici apríla, ale ja už som sa pustila do výroby nových videonávodov a znova som siahla po mojej obľúbenej jutovej šnúrke a vzniklo takéto vajíčko. :)
Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...
Pozrite si videjko s postupom a pripravte si svoje anjelské Vianoce.
Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Ďalšie pokračovanie do sérii k venčeku adventný venček a znovu zo starého vynovené.
Venček z vianočných gúľ. Všetko podstatné o jeho výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Skúšala som ten najjednoduchší návod na škriatka a tu je popis. Nefotila som postup. Nevedela som či sa podarí. Ale dúfam, že vysvetlenie postačí.
Nefotila som, nevedela som ako sa mi podarí, ale pridávam pre inšpiráciu.Tento venček som urobila zo starého venčeka, z ktorého som dala dole staré ozdoby a dala nové.
Na prírodný sneh si budeme musieť tento rok ešte počkať, ale zatiaľ môžeme použiť umelý sneh. :) Pripravila som 3 video návody na zasnežené vianočné ozdoby. Návody sú vhodné aj pre deti. Pri snehuliačikoch mi pomáhala moja 4-ročná dcérka.
Svietnikov nikdy nie je dosť a ak Vám ostal 7 dcl pohár, tak nie je problém.
Kuriózne názvy, ale dobré recepty: Kurník, trasorítka, rohožka, mravenisko aj smetisko. Toto nie je 1. apríl, všetky sa dajú zjesť!
Takto to vyzerá, keď sa básnické črevo prejaví aj v kuchyni.
Bez umelých prísad: 8 spôsobov, ako si urobiť puding aj bez pudingového prášku
Máte chuť na puding, ale doma niet ani stopy po pudingovom prášku alebo jednoducho nechcete používať polotovar s arómami a farbivami?
Chutné inšpirácie: Polievky, mäso aj cestovinové rýchlovky. Vyberajte z našej ponuky, čo variť tento týždeň
Potrebujete nachystať niečo dobré na obed alebo rýchle na večeru? V týchto receptoch nájdete východisko.
Voňavá dobrota: 12x ražniči, perfektný obed z rúry. Stačí len ponapichovať a upiecť
Klasické ražniči, to je mäso, klobáska, slanina a cibuľa. Môžete ho doplniť aj nejakou tou zeleninkou alebo zemiakmi a o chutný obed bude postarané.
Zelený prášok: Ako si správne pripraviť matcha čaj a ďalšie tipy na jeho využitie v kuchyni. Hodí sa aj do dezertov!
Zelený matcha prášok prepožičia výraznú farbu a zaujímavú chuť nielen nápojom, ale využijete ho aj pri pečení.
Mohlo by vás zaujímať: