Galantéria


Návody na galantéria:

«1 2 3 ...6 »
Rozkvitnutý veľkonočný veniec (videonávod) Rozkvitnutý veľkonočný veniec (videonávod) Vaše

Vytvorte si spolu so mnou rozkvitnutý veľkonočný veniec. Použila som prútený veniec, zelené vetvičky, sedmokrásky, plastové vajíčka a zajačika.

Makramé kvetináč (videonávod) Makramé kvetináč (videonávod) Vaše

Celý návod nájdete priamo vo videu.

Venček zo štipcov (videonávod) Venček zo štipcov (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Dekoratívne veľkonočné vajíčko (videonávod) Dekoratívne veľkonočné vajíčko (videonávod) Vaše

Veľká noc je až v druhej polovici apríla, ale ja už som sa pustila do výroby nových videonávodov a znova som siahla po mojej obľúbenej jutovej šnúrke a vzniklo takéto vajíčko. :)

Valentínska váza (videonávod) Valentínska váza (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Valentínska dekorácia (videonávod) Valentínska dekorácia (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Valentínska ikebana (videonávod) Valentínska ikebana (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Valentínske srdiečka (videonávod) Valentínske srdiečka (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Valentínske srdiečko na dvere (videonávod) Valentínske srdiečko na dvere (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Adventný svietnik z konárov a pohárov Adventný svietnik z konárov a pohárov Vaše

Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...

Záves zo šišiek (videonávod) Záves zo šišiek (videonávod) Vaše

Originálny záves zo šišiek. Celý postup nájdete vo videu.

Tri druhy anjelov (videonávod) Tri druhy anjelov (videonávod) Vaše

Pozrite si videjko s postupom a pripravte si svoje anjelské Vianoce.

Vtáčia búdka na vianočný stromček (videonávod) Vtáčia búdka na vianočný stromček (videonávod) Vaše

Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.

Môj adventný venček Môj adventný venček Vaše

Ďalšie pokračovanie do sérii k venčeku adventný venček a znovu zo starého vynovené.

Venček z vianočných gúľ (videonávod) Venček z vianočných gúľ (videonávod) Vaše

Venček z vianočných gúľ. Všetko podstatné o jeho výrobe sa dozviete priamo vo videu.

Škriatok Škriatok Vaše

Skúšala som ten najjednoduchší návod na škriatka a tu je popis. Nefotila som postup. Nevedela som či sa podarí. Ale dúfam, že vysvetlenie postačí.

Vianočný venček Vianočný venček Vaše

Nefotila som, nevedela som ako sa mi podarí, ale pridávam pre inšpiráciu.Tento venček som urobila zo starého venčeka, z ktorého som dala dole staré ozdoby a dala nové.

3 návody na zasnežené vianočné ozdoby (videonávod) 3 návody na zasnežené vianočné ozdoby (videonávod) Vaše

Na prírodný sneh si budeme musieť tento rok ešte počkať, ale zatiaľ môžeme použiť umelý sneh. :) Pripravila som 3 video návody na zasnežené vianočné ozdoby. Návody sú vhodné aj pre deti. Pri snehuliačikoch mi pomáhala moja 4-ročná dcérka.

Svietnik (fotonávod) Svietnik (fotonávod) Vaše

Svietnikov nikdy nie je dosť a ak Vám ostal 7 dcl pohár, tak nie je problém.

«1 2 3 ...6 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: