Materiály podľa abecedy
Vytvorte si roztomilého panáčika z kvetináča. Výroba je jednoduchá.
Niekoľko rokov nazad som priesady sadila do umelých kelímkov. Najnovšie som skúsila takto do novín. Rastlinka sa zakorení a zasadiť môžem aj s novinami, ktoré sa v zemi rozložia.
Priateľka mi priniesla aloe vera lístky z Portugalska. Zopár dní som použila iba aloe vera gel z lístkov ako telové mlieko, ale potom som si kúpila bentonitovú hlinu a urobila z nej masku s aloe vera. Moja pleť bola neuveriteľne hebká. Vyskúšajte.
Vyjadrite svoju lásku ručne vyrobnými valentínskymi dekoráciami a darčekmi.<br /> 1. Darčeková krabička - srdce<br /> 2. Vankúš bez šitia v tvare srdca<br /> 3. Hlinená miska v tvare srdca<br /> 4. Čajový sáčok<br /> 5. Cukríkový strom<br /> 6. Valentínske raňajakové vajíčka v tvare srdce<br /> 7. Prestieranie<br /> 8. Darčeková taška<br /> 9. Valentínske svetielka<br /> 10. Nákupná taška<br />
Tieto ozdoby vznikli z modelovacej hmoty, ktorá vytvrdne na vzduchu. Vyrobte si originálne vianočné ozdoby, za málo peňazí.
Existuje veľa krásnych materiálov a doplnkov do záhrady ale sú cenovo dosť náročné. Našu záhradku si upravujeme sami a toto je jeden nápad, ktorý manžel niekde videl a tak sme ho zrealizovali. Dá sa urobiť z plochých kameňov, drevených klátikov a nám zostali dlažobné kocky, tak sme slimáka vytvorili z nich. Veľkosť je asi 200x120cm a je oválneho tvaru.
S modelovacej hmoty som sa pokúsila urobiť aj drozdajku- odznak/brošňu, podľa filmu/knihy Hry o život.
Pri všetkých tých valentýnskych nápadoch a pridávam teda aj ja tieto srdiečka, aj keď sú vlastne vhodné na rôzne príležitosti. Sú vlastne rovnaké, ale každé inak "spracované".
Milý anjelik s modelovacej hmoty. A keďže sa pri tom dosť špinia ruky, fotopostup nebol možný ;) No aj tak- je to modelovanie, pri ktorom sa nedá byť presný... Pridávam teda viac fotiek, s každého uhla pre inšpiráciu ;)
Odrežeme jednu bočnú stranu z flaše (tú odrezanú časť použijeme ako tácku pod kvetináč), nasypeme hlinu a nasadíme čo len chceme.
S čokoládou, kokosom aj mandľami: 12x úžasné banánové zákusky. Ideálne na akúkoľvek príležitosť!
Do týchto dobrôt použite banány v najlepšej kondícii, teda skôr než prezrejú a nikto ich už nechce jesť.
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie.
Jedlo ako zážitok: Toto sú podľa odborníkov najlepšie slovenské reštaurácie
Stane sa vám občas, že ste po návšteve reštaurácie sklamaní?
Rôzne chute: 11x vyprážaná ryba v cestíčku, aj to však môže byť zakaždým iné
Ak potrebujete rýchly a chutný obed, toto je dobrá voľba.
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty.
Mohlo by vás zaujímať: