Kov


Návody na kov:

«1...21 22 23 ...97 »
«1...21 22 23 ...97 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Víno v pohári nedávno uplynulého času
Uplynulo tridsaťpäť rokov od novembra 1989, keď sa na Slovensku začala písať najnovšia z vinárskych kapitol. V ére moderného vinohradníctva je výnimočná, lebo víno sa stalo jedným z výrazných identifikačných znakov novej krajiny v strednej Európe. Už to nebolo víno z Uhorska ani z Československa, ale víno upriamujúce pozornosť na krajinu s pozoruhodnými prírodnými podmienkami a talentovanými vinármi - víno zo Slovenska.

11x makový koláč: Sviatočná štóla, pité aj opité a nezabudli sme ani na rýchlovky pre lenivé gazdinky
Upečte si na víkend koláč plný zdravých semienok, ktoré vám dodajú extra dávku vápnika.

Nie je to jedno: Vianočné pečenie bez vanilky? To by nešlo. Viete však, kedy použiť struk, prášok, extrakt alebo pastu?
Jednu z najpopulárnejších príchutí nájdeme v obchodoch vo viacerých formách. A každá z nich má svoje špecifické vlastnosti, ktorú určujú, na čo je vhodné ju použiť.

Menej môže byť viac: Niekedy netreba zbytočne špekulovať. 7x sladké rožteky plnené obyčajným lekvárom
Pri tomto pečivku si s plnkou hlavu lámať nemusíte, jednoducho použijete lekvár či džem, aký máte práve doma.

Kúpte už teraz: Ako zmraziť rybu tak, aby bola na Vianoce ako čerstvá
Ak si kúpite kapra či inú rybu určenú na štedrovečerný stôl už teraz, vyhnete sa vystávaniu v radoch pred rybárskymi kaďami na poslednú chvíľu. V mrazničke vydrží bez ujmy, stačí dodržať pár pravidiel.


Mohlo by vás zaujímať: