Materiály podľa abecedy
Jablkové záviny: Tradičné kysnuté, ale aj rýchle z pivného či šľahačkového cesta
Chutný závin so šťavnatou jablkovou plnkou sa dá upiecť rôzne.
Overená metóda z Ázie: Koľko vody pridať k ryži, aby nebola tvrdá ani rozvarená? Tento trik s prstom zaručene funguje
Žiadne odmerky, vyskúšajte jednoduchý spôsob merania vody, ktorý zachráni každú ryžu!
Tekvicové polievky: 11 receptov na tie krémové, ale aj také, v ktorých je do čoho zahryznúť
Jemné mixované tekvicové polievky sú jesennou stálicou.
Dobré kombinácie: Čo dezert, to iný čaj. Ako vybrať ten najvhodnejší k štrúdli či medovníkom?
Párovanie vína s jedlom nie je nič neobvyklé. Ale viete, že isté pravidlá platia, aj keď chcete podávať k sladkému dezertu čaj?
Hodí sa vždy: Niečo na raňajky, na desiatu aj ako dezert ku káve? Upečte si banánový chlebík
Ak si myslíte, že recept na banánový chlebík je len jeden, vyvedieme vás z omylu.
Mohlo by vás zaujímať:
VARECHA - RECEPTYNepečené pistáciové rezy s čokoládou, ideálne pre nedočkavé maškrtné jazýčky (videorecept)