Materiály podľa abecedy
Najlepšie októbrové recepty: Opitý Izidor jednoduchšie, metrový zákusok inak aj klasické obložené chlebíčky
Uplynulý mesiac sa Varecha rozrástla o poriadnu nádielku nových receptov. A dva z nich priam excelovali.
Tajná zbraň: 8 dôvodov, prečo použiť pivo pri varení a pečení. Toto dokáže s mäsom aj koláčmi
Skúsení kuchári na účinky piva v jedlách, ale aj dezertoch nedajú dopustiť.
Víkendové pečenie: 10 receptov na lahodné krémové zákusky s gaštanovým pyré
Milujete gaštanové pyré? V týchto dobrotách si ho užijete v každom súste.
Domáce hody: Ako na pečenú kačku s lokšami? Toto vám radí šéfkuchár
Na jeseň sú reštaurácie, ktoré sa špecializujú na kačacie hody zavalené hosťami. Tak prečo si podobnú hostinu nespraviť doma?
Vďačné jedlo: 14x zapekané zemiaky. Možnosti sú nekonečné, s čím si ich urobíte?
Zapekané zemiaky, to nie je len vynikajúci spôsob, ako zužitkovať všetky zvyšky z chladničky.