Techniky podľa abecedy
Ja nikdy nemám ďaleko od myšlienky k činu, takže aj tento pokus bol veľmi rýchlo zrealizovaný... Veľmi som chcela vyskúšať mozaiku. Mini stolík doteraz využívam.
Takto vyzdobil môj priateľ múr mozaikou z mrazuvzdorných obkladačiek.
Mala som vzdy vo zvyku odkladat niektore vytvory mojich deti, ked boli este male. Ked to potom niekedy pozeram, tak si zaspominam...Tak to bolo aj teraz, ked som vytiahla krabicu s velkonocnymi vyzdobami. Boli v nej aj tieto vajicka. Tak som ich odfotila. Mozno budete mat chut aj vy s detmi, vnucatkami nieco vytvorit....
Rozkošný prívesok vyrobený z micro mozaiky a keramického srdiečka. Milý darček pre každého koho máte radi. :)
Raz ma na sociálnej sieti upútala výroba tohto kochlíku zo starej plechovky. Keďže sme nedávno prerábali dom, všetok potrebný materiál sme mali ešte zvýšený v garáži. Zohnať starú plechovku od sladkostí už nebol problém a chuť majstrovať prišla aj sama. Spôsobom , ktorý Vám ukážem je možné zrenovovať aj menšie konzervy trebárs od sekaných paradajok. Vyskúšajte.
Pestré steny, namaľované s fantáziou, zdôrazňujú individualitu každého bytu. Sú rôzne techniky ako napríklad, pomocou šablóny, špongie, pečiatok, nálepiek alebo iných dekoratívnych prvkov.
Na výnimočné dni: 11 receptov na sviatočné rolády. Pozrite sa, ako ich môžete vyzdobiť
Aj z jednoduchej rolády dokážete vyčarovať dôstojný dezert pre návštevu či na rodinnú oslavu. Stačí vedieť, ako na to.
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy
Mäso a knedľa sa bez chutnej omáčky nezaobídu. Aby to nebolo stále rovnaké, teraz budete mať z čoho vyberať.
Chutný aj bez mäsa: 5 dobrých rád, ako uvariť silný zeleninový vývar
Poctivý vývar je klenotom každej kuchyne. Ale čo ak nechcete alebo nemôžete použiť mäso či kosti?
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
Jablkové pité, strúhaný tvarožník, perník a ešte oveľa viac nájdete v našom receptovom výbere.
Kedy sa dá ešte jesť: Hnedé škvrny na avokáde. Patrí do koša, či je to len estetická chyba?
Prekvapili vás po prekrojení avokáda tmavé miesta? Môžete ho ešte konzumovať alebo už radšej nie?
Mohlo by vás zaujímať: