Do obývačky


Návody do obývačky:

«2 3 4 ...10 »
Valentínske prestieranie (videonávod) Valentínske prestieranie (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Zimné poháre a svietniky (videonávod) Zimné poháre a svietniky (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Adventný svietnik z konárov a pohárov Adventný svietnik z konárov a pohárov Vaše

Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...

Svietnik z pomaranča (videonávod) Svietnik z pomaranča (videonávod) Vaše

Celý postup na výrobu tohto voňavého svietnika nájdete priamo vo videu.

Záves z brmbolcov (videonávod) Záves z brmbolcov (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu.

Vtáčia búdka na vianočný stromček (videonávod) Vtáčia búdka na vianočný stromček (videonávod) Vaše

Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.

Prírodný venček z orieškov a žaluďov (fotonávod) Prírodný venček z orieškov a žaluďov (fotonávod) Vaše

Nazbierali sme si žalude a vylúpali vlašské orechy, škrupiny z orechov som pozliepala tavnou pištoľou a urobila som si takýto prírodný venček.

Môj adventný venček Môj adventný venček Vaše

Ďalšie pokračovanie do sérii k venčeku adventný venček a znovu zo starého vynovené.

Adventný venček z medovníkov (videonávod) Adventný venček z medovníkov (videonávod) Vaše

Celý postup nájdete priamo vo videu

Venček z vianočných gúľ (videonávod) Venček z vianočných gúľ (videonávod) Vaše

Venček z vianočných gúľ. Všetko podstatné o jeho výrobe sa dozviete priamo vo videu.

Škriatok Škriatok Vaše

Skúšala som ten najjednoduchší návod na škriatka a tu je popis. Nefotila som postup. Nevedela som či sa podarí. Ale dúfam, že vysvetlenie postačí.

Vianočný venček Vianočný venček Vaše

Nefotila som, nevedela som ako sa mi podarí, ale pridávam pre inšpiráciu.Tento venček som urobila zo starého venčeka, z ktorého som dala dole staré ozdoby a dala nové.

3 návody na zasnežené vianočné ozdoby (videonávod) 3 návody na zasnežené vianočné ozdoby (videonávod) Vaše

Na prírodný sneh si budeme musieť tento rok ešte počkať, ale zatiaľ môžeme použiť umelý sneh. :) Pripravila som 3 video návody na zasnežené vianočné ozdoby. Návody sú vhodné aj pre deti. Pri snehuliačikoch mi pomáhala moja 4-ročná dcérka.

Svietnik (fotonávod) Svietnik (fotonávod) Vaše

Svietnikov nikdy nie je dosť a ak Vám ostal 7 dcl pohár, tak nie je problém.

Máte veľa mravcov? Máte veľa mravcov? Vaše

Už neviem, koľko vecí som skúšala na mravcov. Tohto roku červené, s krídlami, čierne a nič nepomohlo. Skusila som čistič na okná, výsledok super.

Voňavý obrázok s levanduľou (videopostup) Voňavý obrázok s levanduľou (videopostup) Vaše

Na balkónoch a záhradách už krásne vonia levanduľa, tak máme tu pre Vás nápad ako Vám môže voňať aj doma. :)

Hyacint pre maminku (fotopostup) Hyacint pre maminku (fotopostup) Vaše

Nápad na kvietok z farebného papiera pre maminku, alebo len tak z lásky niekomu pre radosť. Jednoduchý a rýchly postup.

Dva v jednom (fotopostup) Dva v jednom (fotopostup) Vaše

Ak kvetináč nemá odtok, je to problém, ktorý pomôže vyriešiť obyčajná hubka na riad.

Veľkonočná dekorácia Veľkonočná dekorácia Vaše

Tieto dekorácie si robím z brezového prútia, ozdôbky dokúpim

«2 3 4 ...10 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: