Farba
Stačí len papier, korálky a malého rozkošného anjelika si môžete vyrobiť doma.
Chcela som objednať vykrajovačku, ktorá je použitá v jednom fotopostupe: http://tortyodmamy.sme.sk/kvietky-z-vystavy-v-dk-predvadzane-dortisimom len som sa nepozrela presne ako vyzerá, a tak som objednala nespárvnú vykrajovačku, nevadí pretože som si vyrobila stred a tak som dostala takú formu kvetu akú som chcela
Nápad len pre inšpiráciu. Každý môže použiť čo má doma- dostupné materiály a možnosti. Pekná, jednoduchá a rýchla ozdoba- tip pre voľný čas a na dodanie letnej atmosféry do bytu.
V kazdom vacsom kvetinarstve, zahradnictve su dostat rozne velke lampase, svietniky... Okrem toho, ze si date do nich nejaku peknu sviecu, daju sa upravit aj inak. Samozrejme, ze su dostat do nich vselijake vyzdoby, od vymyslu sveta...No da sa pouzit aj fantazia. Ja som vlastnu fantaziu nepouzila, jednoducho som si takuto vyzdobu v zahradnictve odkukala. Nie je mozno az taka dokonala, ako bola ta originalna, ale dost sa jej podoba. A mne sa paci.
Viem, že je prostred leta ale pozerala som si foto a natrafila som na túto vianočnú ozdobu, ktorú som si sama vymyslela a urobila. Tu je ak by sa Vám zapáčilo urobte a potešte sa tak ako ja. Samozrejme urobte si farebne ako sa Vám hodí.
Ako jednoducho premenit staru papierovu lampu na novu... ;)
Ak vás omrzelo klasická predveľkonočná príprava kraslíc, ponúkame vám rýchly, lacný a jednoduchý postup na prípravu kraslicového kuriatka. Môžete si ich vyrobiť celý kurín – každé inak sfarbené.
Vyrobte si peknú zimnú krajinku, ako dekoráciu za minimum času a s minimom pomôcok.
Voňavé a sýte: 13 receptov na jedlá, v ktorých excelujú hríby
Hubárska sezóna je tu a s ňou chutné dobroty z čerstvých suchohríbov či dubákov.
Cesto s droždím: Najlepšie kysne v teple, ale dokáže to aj v chladničke. A vaše koláče to môže zachrániť...
Stáva sa to. Cesto zamiesené a vy musíte náhle odísť.
Kysnutý, krehký aj nadýchaný: 10 receptov na tie najchutnejšie čučoriedkové koláče
Samotné čučoriedky sa dajú jesť po hrstiach, ale nabažiť sa ich nebudete vedieť ani v týchto fantastických koláčoch.
Zužitkujte všetko: Aj karfiolové listy sa dajú jesť. Čo si z nich môžete pripraviť?
Kým s hlavičkou karfiolu si v kuchyni poradiť vieme, jeho zelené listy zostávajú na ocot.
Zdravie z prírody: Domáce produkty z plodov čiernej bazy. Uvarte si lekvár, sirup či likér
Kým na začiatku leta sme zbierali kvety bazy, na jeho záver si môžeme užiť jej plody.