Zelená


Zelená farba:

«2 3 »
Quilling srdiečko Quilling srdiečko Vaše

Quilling je špeciálna technika skrúcania tenkých papierových prúžkov, z ktorých vznikajú rôzne obrazce. Ozdobu srdiečko zvládnu aj začiatočníci.

Ekologický postrek na vošky Ekologický postrek na vošky Vaše

Aj vy máte averziu na chemické postreky? Tak vyskúšajte eko-postrek, ktorý používala už moja babka :)

Ako premeniť všednú vázu Ako premeniť všednú vázu Vaše

Odkukala som to v jednom kvetinárstve a doma som z obyčajnej vázy urobila doplnok do obývačky...

Jednoduchý náhrdelník z korálkov Jednoduchý náhrdelník z korálkov Vaše

Ide o navliekanie a kotvenie korálkov na tenký drôtik.

Mini záhrada v starom orechovom pni Mini záhrada v starom orechovom pni Vaše

Nápad, ako si doslova z ničoho a za pár eur urobiť mini záhradku v kvetináči, a to nielen deťom pre radosť. Na internete nájdete množstvo takýchto "rozprávkových" mini záhrad (fairy gardens) od jednoduchých naivne detských prevedení až po skutočné umelecké dielka v štýle japonských záhrad. Pozrite si tú moju...

Zimná krajinka - dekorácia Zimná krajinka - dekorácia Vaše

Vyrobte si peknú zimnú krajinku, ako dekoráciu za minimum času a s minimom pomôcok.

«2 3 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: