Materiály podľa abecedy
Zabavte sa s deťmi a vytvorte si jednoduché strašidielka zo starých nepotrebných ponožiek.
Oblečte váš starý vankúš do nového šatu - rýchlo, lacno a jednoducho. Môžete použiť zvyšky látok, alebo napríklad aj staršie damaškové obrusy, ktoré už z nejakého dôvodu nepoužívate.
Jednoduchý návod ako si ľahko a rýchlo vyrobiť ihelníček zo starej šálky (môže byť aj prasknutá, vyštrbená alebo napríklad aj s prasknutým uškom) a hlavne bez šitia.
Ušite si vlastnoručne zo zbytkov látok jednoduché podbradníčky pre vašich najmenších...
Vraj to je návykové, hovorí moja priateľka, ktorá podľahla tejto jedinečnej výrobnej metóde, vďaka ktorej sa dajú vytvoriť brošne, manžetové gombíky, gombíky, náušnice a ešte mnoho iných krásnych vecí.
Máte staré obnosené tričko, ktoré už nebudete nosiť a je vám ľúto ho vyhodiť? Vyrobte si z neho praktickú tašku! Prečítajte si tento fotonávod ako na to...
Narodil sa nám malý Tim Edward a nedalo mi neskúsiť urobit tzv "Plienkovú tortu"... Lákala ma už davno, len nebola priležitost... Možno ešte nejaka vznikne...
Jednoduchý starý trik na uskladnenie cibule, ktorý používala už moja babka. Minulý rok som ho dokonca videla aj na nejakej facebookovej stránke. Zdá sa, že staré nápady našich babičiek sa vracajú späť :)
Vianočná výzdoba je neodmysliteľnou súčasťou sviatkov. Zdobíme si stromčeky, kladieme väčší dôraz na prestieranie, zdobíme si okná. Keď vidíte všetky tie vianočné ozdoby v obchodoch, uvažujete nad tým, akú farbu napríklad výzdobu stromčeka si zvolíte tento raz. Všetky krásne dekorácie stoja veľa peňazí a nie každý si môžeme dovoliť kupovať stále nové ozdoby.
Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.
Biela aj zelená: 10x výborná špargľa v slanom koláči, polievke, omáčke, rizote a aj v chrumkavom obale
Zdravá, chutná a práve teraz v sezóne. Pre všetkých fanúšikov špargle máme skvelé recepty, ktoré perfektne spestria jarné menu.
Dilema vyriešená: Patrí mlieko do mrazničky? Podľa toho aké...
Ostalo vám otvorené mlieko, ktoré nestíhate spotrebovať, alebo ste ho nakúpili viac, lebo bolo v akcii? Možno vám napadlo, odložiť ho do mrazničky. Je to dobré riešenie?
Perfektná súhra: Nie každá omáčka sa hodí ku každému druhu cestovín. Ako ich správne kombinovať?
Aby boli cestoviny dokonalé, podľa Talianov musia byť zladené s omáčkou. Zasvätíme vás do tajomstva, aký typ omáčky je vhodný k rôznym cestovinám.
Plné bielkovín: 8 strukovinových šalátov, ktoré môžete oficiálne povýšiť aj na hlavné jedlo
Strukoviny obsahujú veľa bielkovín, ktoré výborne zasýtia a nezruinujú vašu peňaženku ani kalorický deficit, ak sa snažíte schudnúť.
Mohlo by vás zaujímať: