Techniky podľa abecedy
Z polystyrénovej tekvice a kávových zŕn sa dá vyrobiť aj originálny svietnik. A ešte k tomu aj krásne vonia.
Ak šijete rúška a neviete čo zo zbytkami látky, mám pre vás jednoduchý nápad na výrobu tekvice, ktorá jednoznačne patrí k jesennej výzdobe.
Ani ja som sa tento rok k moru nedostala, ak ste na tom podobne pozrite si moje nové video a aspoň na chvíľočku si predstavte, že tvoríte pod palmou na piesku.
Makramé je špeciálna technika, kedy z obyčajného uzla vzniknú originálne dekorácie. Takto je možné vyrobiť aj veniec na dvere.
Dnes sme pre vás pripravili návod ako si vyrobiť krásne korálkové náušnice.
Celý návod nájdete priamo vo videu.
Keďže teraz strašne veľa z vás šije rúška, rozhodla som sa, že pripravím návod ako šikovne využiť zvyšky látok. Blíži sa Veľká noc, takže budú to veľkonočné vajíčka.
Po tom, čo syna nechceli pustiť do obchodu bez rúška, ma požiadal, či by som mu nejakú neušila. Mal podmienku, aby bola čierna. Čiernu látku som doma nemala, tak sme zničili nové slipy:-) Na rúška som použila zvyšky nových látok. Oprala a ožehlila som ich. Už sa môžem s vervou pustiť do šitia tohto módneho výstrelku:-) Pridám link na schému: https://www.craftpassion.com/face-mask-sewing-pattern/
Z papiera sa veľmi jednoducho dá vyrobiť košík. Ako na to? Pozrite si návod.
Čokoládová, kokosová, karamelová aj mrkvová: 9 receptov na veľkonočnú tortu. Jedna vám vystačí na celé sviatky
Možno nemusíte vypekať desať druhov koláčov, skúste tentokrát staviť na jednu dobrú tortu.
Strúhaný chren: Prevetrá nosy aj slzné kanáliky, ale len s ním dostanú vaše lahôdky tie správne grády!
Chren dodá ostrý temperament mnohým veľkonočný pochúťkam.
Šunka, údené, nárez aj mortadela: 13 receptov na veľkonočné mäsové špeciality, ktoré chutia za studena
Počas sviatkov často chystáme pohostenie pre rodinu, návštevy aj šibačov. Preto sa hodí mať v chladničke v zálohe rôzne mäsové delikatesy. A najlepšie domáce.
Nestarnúca klasika: Punčové rezy, metrový koláč, opitý Izidor, oblíž prst... 10 receptov na tie najobľúbenejšie veľkonočné zákusky
Upečte si na sviatky rokmi overené dezerty, ktoré potešia celú rodinu aj každú návštevu.
Mäso na sviatočný deň: Urobte roastbeef. Teplý bude skvelý na rodinný obed, večer na studenú misu pre hostí
Jeho príprava si síce vyžaduje trocha času a plánovania, ale keď viete, ako na to, určite budete môcť servírovať chutný kus mäsa.
Mohlo by vás zaujímať: