Farba
Základ srdca: 1. rad:7 bielych dielikov spájame zo 6 dielikmi bielej farby (2. rad)
Kancelársky papier ohneme na polovicu, v strede ho prestrihneme (1.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (2.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (3.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (4.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (5.), takto nám vzniknú menšie papieriky. Zoberieme si jeden papierik a ohneme si ho na polovicu, otočíme a znova ho ohneme na polovicu
Pôvodne indiánske lapače snov ma vždy neskutočne priťahovali. Ani neviem prečo, ale ten zhluk farebne naviazaných bavlniek a pierok vo mne vždy evokoval pocit chceného. Očividne bol ten pocit silnejší ako ja, keďže som bola majiteľom viacerých jedincov. Po čase sa ich musíte zbaviť a nahradiť novými. Veď koľko zlých snov sa zmesti do takej malej siete?! A k tomu prach a roztoče... :) Po prvý krát som sa však rozhodla starší model vymeniť za novší, ktorý bude pochádzať z mojej vlastnej dielne.
Tento postup prípravy je dokonalá a ľahká. Zvládnu ich aj škôlkari. Poslúžia aj ako výzdoba na narodeniny.
Rozkošné kuriatka sú vyrobené z polystyrénovej gule a ovčej vlny. Vyrobte si aj vy rôznofarebné veselé kuriatka!
Recyklácia ako sa patrí - letáky, prasknutý pohár a vetvičky zo záhrady.. a je s toho milá pekná jarná ozdoba ... :)
K Vianociam určite patrí aj vôňa medu. Aby sa vám celý byt rozvoňal ako plná miska medu, pripravili sme tento návod na výrobu sviečky z včelích plátov. Výroba je jednoduchá a zvládnu to aj malí pomocníci. :)
Zaváraná cvikla: Klasika, s chrenom, s jablkami, aj ako šalát. Všetky variácie vám zachutia
Urobte si na zimu zásoby obľúbenej zdravej prílohy, vychutnáte si ju k francúzskym zemiakom aj k rezňu.
Váš životabudič: 6 dobrých rád, vďaka ktorým vydrží pomletá káva dlhšie čerstvá
Mletá káva rýchlo stráca svoju úžasnú vôňu a chuť. Ako jej kvalitu uchovať čo najdlhšie?
So syrom, s mäsom, nátierkou aj v pirohoch: 12 receptov, ako si vychutnať hrozno trocha inak
Hrozno chutí nielen v sladkom koláči.
Francúzska cibuľačka: Stačí pár základných surovín, to najväčšie tajomstvo je v niečom úplne inom
Napriek jednoduchým ingredienciám sa stala pýchou francúzskej gastronómie. A odteraz bude vedieť prečo.
Letom svetom: 4 svetoznáme nátierky a dipy. Nekupujte ich ako polotovary, takto si urobíte domáce
Často sa dajú kúpiť v obchodoch ako polotovary, ale domáce sú predsa vždy lepšie.