Žltá


Žltá farba:

«1 2 »
3D origami srdce - krabička (videopostup) 3D origami srdce - krabička (videopostup) Vaše

Základ srdca: 1. rad:7 bielych dielikov spájame zo 6 dielikmi bielej farby (2. rad)

3D origami anjel (videopostup) 3D origami anjel (videopostup) Vaše

Kancelársky papier ohneme na polovicu, v strede ho prestrihneme (1.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (2.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (3.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (4.), zase ho ohneme na polovicu a prestrihneme (5.), takto nám vzniknú menšie papieriky. Zoberieme si jeden papierik a ohneme si ho na polovicu, otočíme a znova ho ohneme na polovicu

Lapač snov Lapač snov Vaše

Pôvodne indiánske lapače snov ma vždy neskutočne priťahovali. Ani neviem prečo, ale ten zhluk farebne naviazaných bavlniek a pierok vo mne vždy evokoval pocit chceného. Očividne bol ten pocit silnejší ako ja, keďže som bola majiteľom viacerých jedincov. Po čase sa ich musíte zbaviť a nahradiť novými. Veď koľko zlých snov sa zmesti do takej malej siete?! A k tomu prach a roztoče... :) Po prvý krát som sa však rozhodla starší model vymeniť za novší, ktorý bude pochádzať z mojej vlastnej dielne.

Nápad bez obrázku Zábavne balóniky Vaše

Tento postup prípravy je dokonalá a ľahká. Zvládnu ich aj škôlkari. Poslúžia aj ako výzdoba na narodeniny.

Zábavné kuriatka (fotopostup) Zábavné kuriatka (fotopostup) Vaše

Rozkošné kuriatka sú vyrobené z polystyrénovej gule a ovčej vlny. Vyrobte si aj vy rôznofarebné veselé kuriatka!

Kvietky Kvietky Vaše

Recyklácia ako sa patrí - letáky, prasknutý pohár a vetvičky zo záhrady.. a je s toho milá pekná jarná ozdoba ... :)

Sviečka z včelích plátov Sviečka z včelích plátov Vaše

K Vianociam určite patrí aj vôňa medu. Aby sa vám celý byt rozvoňal ako plná miska medu, pripravili sme tento návod na výrobu sviečky z včelích plátov. Výroba je jednoduchá a zvládnu to aj malí pomocníci. :)

Vintage zápisník Vintage zápisník Vaše

Obal na zápisník.

«1 2 »
Každodenný
súhrn receptov »
Články z Varechy

Takto si ju zamilujete: 10x rebarbora v sladkých koláčoch, do ktorých sa jej kyslastá chuť náramne hodí
Stonky rebarbory už vykúkajú na záhradkách a ponúkajú sa do košíkov aj na tržniciach, tak ich určite neobíďte len tak.

Ako to teda je: Ohrievaný špenát je jedovatý! Mali naše babičky pravdu alebo nie?
Určite ste počuli o tom, že špenát treba zjesť hneď po uvarení, lebo ak ho znova zohrejete, môže vám uškodiť.

Obohaťte repertoár: V chladničke kuracie prsia a v hlave otázka, čo z nich zase navariť. 10 receptov, ktoré vám našepkajú...
Veď niečo vymyslím, nádejáte sa, keď do nákupného košíka vkladáte kuracie prsia.

Mali by ste vedieť: Zabudli ste predhriať rúru? Vieme, kedy to nevadí a kedy bez predhrievania nič dobré neupečiete!
Sú jedlá, ktorým ani studená rúra na začiatku pečenia neublíži, ale aj také, pre ktoré to môže znamenať pohromu.

Gurmán Award 2024: Najlepšie reštaurácie a šéfkuchári sú v Bratislave a pod Tatrami
Michelin, najuznávanejší svetový bedeker reštaurácií, na Slovensko ešte stále neprišiel, to však neznamená, že slovenské reštaurácie a šéfkuchárov nikto neoceňuje.


Mohlo by vás zaujímať: