Účel použitia
Keďže sú rôzne odrody zemiakov ,ktoré sa rozvaria chceme tomu zabrániť ,aby nám ostali celé toto je môj overený recept.
Každý máme ten svoj spôsob na šúpanie zemiakov. Ja som horúce zemiaky ochladila a potom pracne nožíkom sťahovala šupku. Včera mi prišiel mail ako si prácu uľahčiť. Tak som dnes vyskúšala a vyšlo mi to. Ponúkam tento návod pre tých, ktorý ho ešte nepoznajú.
V lete sa veľa zavára preto mám doma pomocníka, kyselinu citrónovú. Zbaví má špiny od čučoriedok, moruše, čerešní o pod.
Tento obrázok som si vytvorila k letnej morskej výzdobe. Je zavesený na dverách pod menovkou. Obrázok si vždy prispôsobím výzdobe k danému ročnému obdobiu.
Takto sa mi podarilo cesnak rýchlo ošúpať bez toho, aby sa strúčik poškodil. Návod budem hlavne šťastne a vo veľkom aplikovať pri varení cesnakovej polievky :), ale aj pri iných jedlách. Tip na namáčanie som videla v TV relácii Markt.
nedávno som objavila v jednom obchode krúžky z kovu na tvarovanie jedla priamo na tanieri - ryža, mäso ale aj dezerty... cena tohto výrobku mi zotrela úsmev z tváre a ja som začala rozmýšľať z čoho si takéto krúžky vyrobiť... už mám krúžok z konzervy ktorú mi manžel upravil, tak aby som sa neporezala a mám super krúžok na ryžu, zemiakové pyré... a už mi chýbal len valec na tvorenie dezertov
voľakedy som staré bavlnené tričká ukladala do krabice v komore a používala som ich na upratovanie miesto handry... teraz tričká odkladám tiež ale postupne ich strihám na pásiky, vyrobiť sa z nich dá kadečo - košíky, koberčeky, tašky... ja som si teraz vyrobila podložku na stôl na chalupu, bude slúžiť ako podložka pod horúce hrnce, ale aj ako jednoduchá ozdoba...
Špagát a vrecovina - prírodné materiály už dlho patria k mojim obľúbeným materiálom na dekorácie a aranžovanie.
Jednoduchý a rýchly spôsob na jarnú či veľkonočnú výzdobu - obrázky "dekupáž".
Obal z Toffifee je pevný a má pekné guľaté otvory, ako stvorené na domáce čokoládky.
..blizi sa 8. marec a taketo tabulky budem robit s detmi, ktore pridu k dcere na oslavu...tato je vzor...
Ja som mala vždy problém s tortou, hlavne keď som robila čokoládovu, aby som ju dobre preniesla na podnos a aby som nezašpinila ozdobný papierový obrúsok. Od určitého času
Mám rada cestoviny akékoľvek a s čímkoľvek. A pretože špagety sú moje najobľúbenejšie, skúsila som si niečo podobné vyrobiť po domácky.
Tietto kovové košíky majú velké medzery a čokolvek do nich postavíte tak z medzier to vypadáva, preto som si vymyslela tento obal. Teraz všetko v košíku pekne stojí. Takýto košík môžeme používať napríklad i na hrebene, varechy a rozne.
Mate radi palacinky,že sa pýtam?!Takto si môžte pripraviť cesto do fľaše aj vopred do chladničky.K tomu sa vyhnete aj znečistenému riadu.
Viedenské, plnené aj opité: 10x nedeľné rezne. Dnes budú špeciálne, posledné v tomto roku...
Rezne nemusia byť každú nedeľu, ale posledná tohtoročná si ich naozaj zaslúži. Už viete, aké si urobíte?
Silvestrovská párty: Ako pohostiť veľa ľudí a pritom nezruinovať rodinný rozpočet
Chystáte sa pozvať hostí a hľadáte spôsob, ako to zorganizovať tak, aby oslava priveľmi nezaťažila vašu peňaženku?
Ulahlá: V horskom vinohrade pramenia svieže Sauvignony aj rozkošnícke Devíny
Klimatická zmena prepisuje európsku aj slovenskú vinohradnícku mapu. V najzápadnejšom kúte Slovenska, tam, kde sa z roviny dvíhajú Biele Karpaty, naďabíme na vinohrady spoločnosti Vinpera. Jeden z nich Ulahlá má v najvyššom bode 380 metrov nad morom. Je to už vlastne horský vinohrad. Pramenia v ňom svieže Sauvignony, rozkošnícke Devíny a Rulandské biele, opäť víno nevšedné, ale aj Rizling rýnsky, nežný a iskrivý zároveň.
Pečené aj nepečené: 11 receptov na vynikajúce koláče a zákusky z tortových oblátok
Dve muchy jednou ranou. Pomíňajte všetky načaté balenia tortových oblátok a podávajte dezert ako lusk!
Buďte originálni: Nehodí sa len do medovníkov. 8 tipov, ako v kuchyni kreatívne použiť perníkové korenie
Väčšinou ho pridáme do cesta na medovníky či perníkový koláč len raz či dvakrát do roka.