Materiály podľa abecedy
Vytvorte si roztomilého panáčika z kvetináča. Výroba je jednoduchá.
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Ja nikdy nemám ďaleko od myšlienky k činu, takže aj tento pokus bol veľmi rýchlo zrealizovaný... Veľmi som chcela vyskúšať mozaiku. Mini stolík doteraz využívam.
Nerada kupujem zbytočné veci, tak som sa rozhodla kúpiť iba jeden - dva základné komponenty a zvyšok dolaďujem podľa sezóny.
Jutové šnúrky, jutové stuhy alebo jutová látka – to všetko patrí medzi moje obľúbené materiály, z ktorých sa dajú vyrobiť krásne vianočné ozdoby.
Inšpirujte sa návodom na drevené srdiečko, ktoré môžete umiestniť na vchodové dvere. Na drevo je použitá technika decoupage s ryžovým papierom a nápis je vytvorený špeciálnou fóliou.
Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...
Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Rozmýšľala som, keďže som potrebovala niečo vytvoriť ku krížu, ktorý sa nachádza pod lesom, aby to bolo prirodzene, ale aj tak trocha pekné. Vytvorila som vázu, však sa pozrite...
Aj keď nerada, ale musím priznať, že jeseň je už tu. Dnes som si urobila jesennú výzdobu. Ak Vás budem inšpirovať budem rada.
Tá moja má už 40 rokov. Dostala som ju do daru na svadbe, no bohužiaľ po tých dlhých rokoch sa mi rozsušila, tak som hútala ako ju zasa dať dohromady. Tu je môj návod.
Vlani sme museli spíliť ihličnan a povedala som, aby mi nechali vyšší peň, no a takto som si ho trochu upravila. Ak máte aj vy a môj nápad sa Vám páči, urobte si aj vy.
Ako vidím, že plne pracujete s výzdobou, tak aj ja sa podelím, čo som si urobila ja.
Voňavé a sýte: 13 receptov na jedlá, v ktorých excelujú hríby
Hubárska sezóna je tu a s ňou chutné dobroty z čerstvých suchohríbov či dubákov.
Cesto s droždím: Najlepšie kysne v teple, ale dokáže to aj v chladničke. A vaše koláče to môže zachrániť...
Stáva sa to. Cesto zamiesené a vy musíte náhle odísť.
Kysnutý, krehký aj nadýchaný: 10 receptov na tie najchutnejšie čučoriedkové koláče
Samotné čučoriedky sa dajú jesť po hrstiach, ale nabažiť sa ich nebudete vedieť ani v týchto fantastických koláčoch.
Zužitkujte všetko: Aj karfiolové listy sa dajú jesť. Čo si z nich môžete pripraviť?
Kým s hlavičkou karfiolu si v kuchyni poradiť vieme, jeho zelené listy zostávajú na ocot.
Zdravie z prírody: Domáce produkty z plodov čiernej bazy. Uvarte si lekvár, sirup či likér
Kým na začiatku leta sme zbierali kvety bazy, na jeho záver si môžeme užiť jej plody.