Materiály podľa abecedy
Vytvorte si roztomilého panáčika z kvetináča. Výroba je jednoduchá.
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Ja nikdy nemám ďaleko od myšlienky k činu, takže aj tento pokus bol veľmi rýchlo zrealizovaný... Veľmi som chcela vyskúšať mozaiku. Mini stolík doteraz využívam.
Nerada kupujem zbytočné veci, tak som sa rozhodla kúpiť iba jeden - dva základné komponenty a zvyšok dolaďujem podľa sezóny.
Jutové šnúrky, jutové stuhy alebo jutová látka – to všetko patrí medzi moje obľúbené materiály, z ktorých sa dajú vyrobiť krásne vianočné ozdoby.
Inšpirujte sa návodom na drevené srdiečko, ktoré môžete umiestniť na vchodové dvere. Na drevo je použitá technika decoupage s ryžovým papierom a nápis je vytvorený špeciálnou fóliou.
Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...
Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Rozmýšľala som, keďže som potrebovala niečo vytvoriť ku krížu, ktorý sa nachádza pod lesom, aby to bolo prirodzene, ale aj tak trocha pekné. Vytvorila som vázu, však sa pozrite...
Aj keď nerada, ale musím priznať, že jeseň je už tu. Dnes som si urobila jesennú výzdobu. Ak Vás budem inšpirovať budem rada.
Tá moja má už 40 rokov. Dostala som ju do daru na svadbe, no bohužiaľ po tých dlhých rokoch sa mi rozsušila, tak som hútala ako ju zasa dať dohromady. Tu je môj návod.
Vlani sme museli spíliť ihličnan a povedala som, aby mi nechali vyšší peň, no a takto som si ho trochu upravila. Ak máte aj vy a môj nápad sa Vám páči, urobte si aj vy.
Ako vidím, že plne pracujete s výzdobou, tak aj ja sa podelím, čo som si urobila ja.
Na výnimočné dni: 11 receptov na sviatočné rolády. Pozrite sa, ako ich môžete vyzdobiť
Aj z jednoduchej rolády dokážete vyčarovať dôstojný dezert pre návštevu či na rodinnú oslavu. Stačí vedieť, ako na to.
Bez nej to nie je ono: Omáčky k nedeľnému mäsu s knedľou. Tieto recepty si uložte, hodia sa vám vždy
Mäso a knedľa sa bez chutnej omáčky nezaobídu. Aby to nebolo stále rovnaké, teraz budete mať z čoho vyberať.
Chutný aj bez mäsa: 5 dobrých rád, ako uvariť silný zeleninový vývar
Poctivý vývar je klenotom každej kuchyne. Ale čo ak nechcete alebo nemôžete použiť mäso či kosti?
14 tipov, čo upiecť na predĺžený víkend: Obľúbené rodinné koláče, ale aj múčniky, aké ste ešte nerobili
Jablkové pité, strúhaný tvarožník, perník a ešte oveľa viac nájdete v našom receptovom výbere.
Kedy sa dá ešte jesť: Hnedé škvrny na avokáde. Patrí do koša, či je to len estetická chyba?
Prekvapili vás po prekrojení avokáda tmavé miesta? Môžete ho ešte konzumovať alebo už radšej nie?
Mohlo by vás zaujímať: