Materiály podľa abecedy
Vytvorte si roztomilého panáčika z kvetináča. Výroba je jednoduchá.
Sviatky sa nezadržateľne blížia, preto s Vami zdieľame inšpirácie na prípravu vlastných dekorácií inšpirovaných Santa Clausom.
Ja nikdy nemám ďaleko od myšlienky k činu, takže aj tento pokus bol veľmi rýchlo zrealizovaný... Veľmi som chcela vyskúšať mozaiku. Mini stolík doteraz využívam.
Nerada kupujem zbytočné veci, tak som sa rozhodla kúpiť iba jeden - dva základné komponenty a zvyšok dolaďujem podľa sezóny.
Jutové šnúrky, jutové stuhy alebo jutová látka – to všetko patrí medzi moje obľúbené materiály, z ktorých sa dajú vyrobiť krásne vianočné ozdoby.
Inšpirujte sa návodom na drevené srdiečko, ktoré môžete umiestniť na vchodové dvere. Na drevo je použitá technika decoupage s ryžovým papierom a nápis je vytvorený špeciálnou fóliou.
Adventný svietnik, ktorý som spravila z konárov a vyumývaných prázdnych pohárov od sviečok...
Originálna ozdoba na Váš vianočný stromček. Všetko podstatné o jej výrobe sa dozviete priamo vo videu.
Rozmýšľala som, keďže som potrebovala niečo vytvoriť ku krížu, ktorý sa nachádza pod lesom, aby to bolo prirodzene, ale aj tak trocha pekné. Vytvorila som vázu, však sa pozrite...
Aj keď nerada, ale musím priznať, že jeseň je už tu. Dnes som si urobila jesennú výzdobu. Ak Vás budem inšpirovať budem rada.
Tá moja má už 40 rokov. Dostala som ju do daru na svadbe, no bohužiaľ po tých dlhých rokoch sa mi rozsušila, tak som hútala ako ju zasa dať dohromady. Tu je môj návod.
Vlani sme museli spíliť ihličnan a povedala som, aby mi nechali vyšší peň, no a takto som si ho trochu upravila. Ak máte aj vy a môj nápad sa Vám páči, urobte si aj vy.
Ako vidím, že plne pracujete s výzdobou, tak aj ja sa podelím, čo som si urobila ja.
S čokoládou, kokosom aj mandľami: 12x úžasné banánové zákusky. Ideálne na akúkoľvek príležitosť!
Do týchto dobrôt použite banány v najlepšej kondícii, teda skôr než prezrejú a nikto ich už nechce jesť.
Dobre vedieť: Otvorená majonéza v chladničke. Viete, dokedy je jedlá?
Majonéza patrí k potravinám, pri ktorých treba byť ostražitý, pretože je citlivá na pokazenie.
Jedlo ako zážitok: Toto sú podľa odborníkov najlepšie slovenské reštaurácie
Stane sa vám občas, že ste po návšteve reštaurácie sklamaní?
Rôzne chute: 11x vyprážaná ryba v cestíčku, aj to však môže byť zakaždým iné
Ak potrebujete rýchly a chutný obed, toto je dobrá voľba.
Tajný trik cukrárov: Pridajte túto nečakanú prísadu do čokoládového koláča. Spraví s ním naozajstné divy!
Ingrediencia, ktorú zvyčajne používame do slaných jedál dokáže vylepšiť aj sladké dezerty.